Badekar i plast og badebalje – For deg som savner et badekar

Ett nytt badekar i hus eller leilighet behøver ikke være en kostbar investering, med en stor badebalje og badekar i plast får du den samme opplevelsen uten å måtte pusse opp badet helt på nytt. Disse sammenleggbare badekarene tar også opp lite plass slik at man kan enkelt stue dem bort når badekaret ikke er i bruk.

En sammenleggbar badebalje kan enkelt legges bort når den ikke er i bruk /Coolstuff.no

Denne sammenleggbare badebaljen er en stor modell som måler 130 cm i bunnen og passer fint til en voksen og vil være et flott alternativ til et tradisjonelt badekar. Siden dette badekaret kan pakkes sammen tar den liten plass når den ikke er i bruk.

Stor og sammenleggbar badebalje /Mystuff.no
Stor og sammenleggbar badebalje /Mystuff.no

Praktisk sammenleggbart badekar som kommer i flere forskjellige farger og kan komfortabelt romme en voksen person på opptil 185 cm. Badebaljen kan enkelt pakkes ned og legges under en seng eller inn i et skap når den ikke er i bruk.

Et sammenleggbart badekar er også fint å bruke utendørs når været tillater det.

Sammenleggbart badekar med stålramme /Coolstuff.no

Her kan du slappe av og ta deg en pause med et varmt og behagelig skumbad uten de store investeringene. Vannet tapper du ut med den medfølgende avløpsslangen og så lar du badebaljen tørke før du pakker den sammen igjen.

Sammenleggbart badekar i flere farger /Coolstuff.no
Klassisk badebalje i plast til voksne /Mystuff.no

Se gjerne også disse smarte uttrekkbare klesstativene til vaskerommet eller utendørs eller dekorér hagen med disse flotte betongmøblene.